Geachte klanten,
De seizoensgebonden menu's zijn te volgen op mijn Facebook-pagina, like en volg onze weekendgerechten en de menu's die ik aanbied afhankelijk van het seizoen.
Een e-mail en ik pas uw menu's aan uw wensen aan.
Een telefoontje en ik zal met plezier uw vragen beantwoorden.
Zakouski's (gratis)
Duo van hartige wafels: zalm en Parmaham
Plakje ganzenlever, gekookt in een doek, met sjalottenconfituur met tonkabonen, briochebrood (+2,00eur)
Mousseline van sint-jakobsschelpen, kreeft, vinaigrette van limoen en gekonfijte gember
Pers van geroosterde groenten in olijfolie, gerookte mozzarella, kersentomaten coulis
Taartje van garnalen, scampi, witte botersaus, bieslook
Pizza Calzone met foie gras en gebakken kalfszwezerik met exotisch fruit
Bisque van kreeft en schaaldieren, cognac en Espelette peper
Medaillon van hert in een korst van rode bessen, aardappeltaart, selderijpuree, appelmoes en veenbessen, wildsaus met Sichuanpeper (+2,00eur)
Millefeuille van Dorade, feta, aubergine, gegrilde courgette, aardappeltaart, auberginekaviaarpuree, Hollandaisesaus met Ouzo
Gemarineerde eendenbrochette met sinaasappelmarmelade, aardappeltaart, selderijpuree, appelmoes en veenbessen, crèmesaus à la Suzette
Tacos met Mont d'Or, Camembert, Roquefort, rozijnen, spekjes, gekarameliseerde uien, Luikse siroop
Krokante zandkoek met rood fruit, lychees en zijn coulis
Krokante chocolade zandkoek, karamel en zijn vanille custard
Bladerdeeg, amandelroom en frambozenpuree
* 3-gangenmenu aan 32.00Eur/pers.(voorgerecht-hoofdgerecht-dessert of kaas)
* 4-gangenmenu aan 42.00Eur/pers. (koud voorgerecht-warm voorgerecht-hoofdgerecht-dessert of kaas)
* 5-gangenmenu aan 46,00Eur/pers. (koud voorgerecht-warm voorgerecht-hoofdgerecht-dessert en kaas)
De gerechten van het menu zijn beschikbaar à la carte: 17.00Eur/gerecht.
De voorgerechten van het menu zijn beschikbaar à la carte: 13.00Eur/voorgerecht.
Voor reserveringen, gelieve ons uiterlijk 1 week van tevoren te waarschuwen per e-mail:
info@traiteurfleurdesel.be
(indien geen antwoord van onze kant, neem dan contact met ons op via 0477/93.42.72)
Wij staan tot uw beschikking voor verdere informatie.
Prettige feestdagen aan iedereen.
F.Coppenolle
Chaussée de Bruxelles, 291
1780 Wemmel - België
Gsm: 0477 93 42 72
BTW BE0555 627 183
klik : info@traiteurfleurdesel.be
Auteursrecht Fleur de Sel - Frédéric Coppenolle - Cateraar in Brussel (Wemmel) 2020 - Creatie en onderhoud door sevarc.be