Een opmerkelijke prijs-kwaliteitverhouding.

CLIC : 0032 477 93 42 72

Onze cateringsmenu's.

Geachte klanten,
De seizoensgebonden menu's zijn te volgen op mijn Facebook-pagina, like en volg onze weekendgerechten en de menu's die ik aanbied afhankelijk van het seizoen.
Een e-mail en ik pas uw menu's aan uw wensen aan.
Een telefoontje en ik zal met plezier uw vragen beantwoorden.

bekijk het menu in beeld

Kerst- en Nieuwjaarsmenu's 2023/2024

Zakouski's (gratis)
Duo van hartige wafels: zalm en Parmaham

Koude Voorgerechten

Plakje ganzenlever, gekookt in een doek, met sjalottenconfituur met tonkabonen, briochebrood (+2,00eur)
Mousseline van sint-jakobsschelpen, kreeft, vinaigrette van limoen en gekonfijte gember
Pers van geroosterde groenten in olijfolie, gerookte mozzarella, kersentomaten coulis

Warme Voorgerechten

Taartje van garnalen, scampi, witte botersaus, bieslook
Pizza Calzone met foie gras en gebakken kalfszwezerik met exotisch fruit
Bisque van kreeft en schaaldieren, cognac en Espelette peper

Hoofdgerechten

Medaillon van hert in een korst van rode bessen, aardappeltaart, selderijpuree, appelmoes en veenbessen, wildsaus met Sichuanpeper (+2,00eur)
Millefeuille van Dorade, feta, aubergine, gegrilde courgette, aardappeltaart, auberginekaviaarpuree, Hollandaisesaus met Ouzo
Gemarineerde eendenbrochette met sinaasappelmarmelade, aardappeltaart, selderijpuree, appelmoes en veenbessen, crèmesaus à la Suzette

Kaas

Tacos met Mont d'Or, Camembert, Roquefort, rozijnen, spekjes, gekarameliseerde uien, Luikse siroop

Desserts

Krokante zandkoek met rood fruit, lychees en zijn coulis
Krokante chocolade zandkoek, karamel en zijn vanille custard
Bladerdeeg, amandelroom en frambozenpuree

Tarieven:

* 3-gangenmenu aan 32.00Eur/pers.(voorgerecht-hoofdgerecht-dessert of kaas)
* 4-gangenmenu aan 42.00Eur/pers. (koud voorgerecht-warm voorgerecht-hoofdgerecht-dessert of kaas)
* 5-gangenmenu aan 46,00Eur/pers. (koud voorgerecht-warm voorgerecht-hoofdgerecht-dessert en kaas)

À la carte:

De gerechten van het menu zijn beschikbaar à la carte: 17.00Eur/gerecht.
De voorgerechten van het menu zijn beschikbaar à la carte: 13.00Eur/voorgerecht.


reservering:

Voor reserveringen, gelieve ons uiterlijk 1 week van tevoren te waarschuwen per e-mail: info@traiteurfleurdesel.be
(indien geen antwoord van onze kant, neem dan contact met ons op via 0477/93.42.72) 
Wij staan tot uw beschikking voor verdere informatie.
Prettige feestdagen aan iedereen.
F.Coppenolle

TRAITEUR FLEUR DE SEL

Chaussée de Bruxelles, 291
1780 Wemmel - België
Gsm: 0477 93 42 72
BTW BE0555 627 183

klik : info@traiteurfleurdesel.be


Auteursrecht Fleur de Sel - Frédéric Coppenolle - Cateraar in Brussel (Wemmel) 2020 - Creatie en onderhoud door sevarc.be

  • FRANCAIS
  • PRESENTATIE
  • CATERAAR
  • BEDRIJVEN
  • MENU'S
  • ONZE FORMULES
  • KOUDE BUFFETTEN
  • MENU'S VOOR GELEGENHEDEN
  • CONTACT
  • FACEBOOK/MENU'S