Onze cateraar is goedgekeurd door het FAVV, en we besteden bijzondere aandacht aan uw voedselallergieën en ook aan verboden voedingsmiddelen voor zwangere vrouwen, neem contact met mij op als u de samenstelling van uw menukeuze wilt bespreken.
Bekijk onze fotogalerij door hier te klikken.
Gevulde tomaten met grijze garnalen
Zalm in Belle-Vue
Waaier van tomaten mozzarella
Meloen met Italiaanse ham
Gesneden gegrilde gevogelte
Roastbeef met paprika's
Spiegel van charcuterie en terrines
Saladebar en ad'hoc sauzen
Brood en boter
Zalmkoulibiac met kruiden
Assortiment van vistenterrines
Tomaten gevuld met grijze garnalen
Rol van Parmaham en zijn mousse
Carpaccio van rundvlees met truffel en Parmezaanse kaas
Aspic van rivierkreeftjes met gerookte zalm
Gevogelte gevuld met oesterzwammen en pistachenoten
Spiegel van charcuterie en terrines
Saladebar en ad'hoc saus
Brood en boter
Spiegel van eendenleverterrine, gerookte ganzenvetlever en gekonfijte eendenborst met uienconfituur
Stoofpotje van St-Jacobsschelpen en rivierkreeftjes met gerookte zalm en kaviaar
Half kreeft (500 gr) ontdaan van zijn schaal, gekookt in bouillon
Wilde salade van scampi
Tomaat-avocado gevuld met grijze garnalen
Zalm in Belle-Vue en gemarineerde zalm met dille
Gevogelte gevuld met truffeltapenade en oesterzwam
Spiegel van charcuterie en terrines
Rol van Parmaham en zijn mousse
Saladebar en ad'hoc saus
Assortiment van tafelbrood en boter
Deze drie koude buffetten kunnen naar uw smaak en wensen gecombineerd worden. Ze zijn beschikbaar op bestelling minstens 1 week van tevoren en vanaf 10 personen. Op eenvoudig verzoek kunnen deze buffetten vergezeld worden van dessertbuffetten en kaasbuffetten.
Maar natuurlijk kan de chef ook variëren afhankelijk van uw wensen, aarzel niet om contact op te nemen!
Chaussée de Bruxelles, 291
1780 Wemmel - België
Gsm: 0477 93 42 72
BTW BE0555 627 183
klik : info@traiteurfleurdesel.be
Auteursrecht Fleur de Sel - Frédéric Coppenolle - Cateraar in Brussel (Wemmel) 2020 - Creatie en onderhoud door sevarc.be