Een opmerkelijke prijs-kwaliteitverhouding.

CLIC : 0032 477 93 42 72

Onze cateringmenu's.

Onze cateraar is goedgekeurd door het FAVV, en we besteden bijzondere aandacht aan uw voedselallergieën en ook aan voedingsmiddelen die verboden zijn voor zwangere vrouwen, neem contact met mij op als u de samenstelling van uw menukeuze wilt bespreken.

Het traditionele menu aan 32,00 €/pers.

Ontworpen voor een eenvoudige en warme maaltijd die perfect is voor een moment met vrienden of familie.

Cassolette van scampi's met kruiden (6 stuks)
Gesouffleerd tongfilet, groentefondue met koriander, bisquesaus.
Het plakje ganzenlever, gekookt in een doek en zijn garnituren.

Flan van witte asperges en zijn coulis van groene asperges.
Kraakbeen van parelhoen met bedelaars gevuld met oesterzwammen en bordelaisesaus.
Omwikkelde varkenshaas tournedos, baconsaus.
Visschotel op Oostendse wijze met grijze garnalen.

Tiramisu "Huisgemaakt"
Normandise met appels en zijn chiboust met Calvados.
Intens chocolade en zijn Engelse crème.


Het verfijnde menu aan 35,00 €/pers.

Het nodigt uit om uit het gewone culinaire te stappen terwijl het eenvoudig en smakelijk blijft.

Fijne lasagne van schaaldieren (kreeft, scampi, St-Jacobsschelpen) met fijne groenten en zijn Nantuasaus.
Bladerdeeg van kalfszwezerik met morieljes en zijn gebakken ganzenlever, karamel met port.
Carpaccio van rode tonijn en St-Jacobsschelpen op een coulis van rode paprika en zijn marinade van gekonfijte gember en limoen.
Halve kreeft, gestoomd in Calcutta-stijl, op een bedje van rucola en zijn vinaigrette.

Gemarineerde lamscarre met truffel en zijn bordelaise met truffelschilfers.
Gevuld heilbotfilet met zongedroogde tomaten en zijn coulis.
Supreme van boerenkip, zijn hart van gebakken ganzenlever en zijn reductie.
Bouillabaisse van vis en schaaldieren vergezeld van zijn rouille en zijn croutons.

Chocoladepyramide met zijn knapperige hart, vanillezoetheid
Crème brûlée met pistache en vanille.
Sabayon met aardbeienlikeur en zijn verse aardbeien.
Flensje geflambeerd met Grand Marnier, zijn sinaasappelschil en zijn vanille-ijs.

Onze menu's zijn niet beperkt tot de bovenstaande, ontdek andere gerechten door gewoon te bellen!

TRAITEUR FLEUR DE SEL

Chaussée de Bruxelles, 291
1780 Wemmel - België
Gsm: 0477 93 42 72
BTW BE0555 627 183

klik : info@traiteurfleurdesel.be


Auteursrecht Fleur de Sel - Frédéric Coppenolle - Cateraar in Brussel (Wemmel) 2020 - Creatie en onderhoud door sevarc.be

  • FRANCAIS
  • PRESENTATIE
  • CATERAAR
  • BEDRIJVEN
  • MENU'S
  • ONZE FORMULES
  • KOUDE BUFFETTEN
  • MENU'S VOOR GELEGENHEDEN
  • CONTACT
  • FACEBOOK/MENU'S