Onze cateraar is goedgekeurd door het FAVV, en we besteden bijzondere aandacht aan uw voedselallergieën en ook aan voedingsmiddelen die verboden zijn voor zwangere vrouwen, neem contact met mij op als u de samenstelling van uw menukeuze wilt bespreken.
Op verzoek kunnen al onze formules vergezeld gaan van passende dranken, met een selectie van champagne en mousserende wijnen speciaal gekozen door chef Frédéric Coppenolle (prijzen te bespreken ter plaatse).
HET MANDJE aan 65,00 €: gevuld met 50 MINI SANDWICHES met vullingen (10 vullingen)
MINI SANDWICHES open en gedecoreerd aan 1.25 Eur/stuk exclusief btw
BOERENPLAAT aan 15,00 €: charcuterie, gevogelte, rauwkost, sauzen, brood en boter
GEMENGDE PLAAT aan 15,00 €: vis, vlees, rauwkost, sauzen, brood en boter
NOORDSE PLAAT aan 15,00 €: gekookte vissen, gerookte vissen, vistenterrines, rauwkost, sauzen, brood en boter
We bieden ook allerlei soorten hapjes aan, variërend van proeverijen, op lepels, in taartjes, in cassolettes, in mini-kommen, op toastjes, ... vanaf 1€/stuk.
Ontdek ons proeverijaanbod dat uw gasten bij het aperitief zal betoveren met kwaliteitsproducten zoals foie gras, scampi's, gerookte zalm, eendenmaagjes, slakken, rundscarpaccio, enz. ...
Perfect voor het aperitief, onze cocktailformule biedt van 8 tot 15 stuks/pers. in dezelfde keuze als de hapjes, vanaf 1.25 Eur/stuk (zakouskis).
HET DINER COCKTAIL: zoals de naam al doet vermoeden, zal dit ervoor zorgen dat uw maag voldaan is en geschikt voor de meeste gelegenheden. Het zal in al zijn vormen worden gepresenteerd. (offerte op aanvraag)
DE BARBECUE: geschikt voor een familiediner onder een stralende zon en omvat diverse gegrilde vlees- of vissoorten, drie zelfgemaakte sauzen, drie soorten zetmeelrijke producten, groenten (prijzen te bespreken ter plaatse).
HET KAASBUFFET: kan als aanvulling op menu's of als maaltijdbuffet worden aangeboden. U zult ongetwijfeld genieten van een geselecteerde collectie van hoogwaardige kazen (prijzen te bespreken ter plaatse).
We stellen al het benodigde materiaal op bestelling ter beschikking: bestek, borden, tafels, tafellakens, servetten, ... (prijzen te bespreken).
Heeft u vragen? Speciale suggesties? Aarzel niet, neem contact op met de cateraar Fleur de sel, chef-kok Frédéric Coppenolle zal u graag informeren!
Chaussée de Bruxelles, 291
1780 Wemmel - België
Gsm: 0477 93 42 72
BTW BE0555 627 183
klik : info@traiteurfleurdesel.be
Auteursrecht Fleur de Sel - Frédéric Coppenolle - Cateraar in Brussel (Wemmel) 2020 - Creatie en onderhoud door sevarc.be